«Діназ-2003» вийшов у півфінал Кубку Києва

Четвер, Листопада 16, 2017 - 11:57

Наступний матч турніру наша команда проведе навесні.

В Лютежі відбувся чвертьфінальний поєдинок Кубку Києва, в якому «Діназ-2003» (тренер Олександр Гончаров) приймав столичний «Моноліт». Три точні удари забезпечили комфортну перемогу господарів – 3:0.

Обидва колективи серйозно налаштувалися на цю битву і з перших хвилин на полі розгорнулася безкомпромісна боротьба. Гравці «Моноліту» намагалися ні в чому не поступатися діназівцям, часто відповідаючи гострими контрвипадами. І все ж в середині першої половини господарі провели флангову атаку, яка завершилася прострілом та точним ударом Іродовського. По перерві «Діназ-2003» забив ще двічі. Спочатку Овчарук подвоїв рахунок, а згодом Малиш заробив штрафний і сам же метрів з 20-ти чітко виконав цей стандарт.  Попри всі старання киян, наша оборона діяла чітко і не дозволила «Моноліту» забити хоча б гол престижу.

Склад «Діназу-2003»: Косенко, Опанасенко, Петровський, Добровольський, Бельшев, Загладько, Кисіль, Мельниченко, Аль-Бекхесі, Іродовський, Малиш. Заміни: Сіриця, Овчарук.

«Моноліт» виявився досить зубастим суперником, котрий у попередньому етапі вибив з турніру досить сильну київську «Зірку», - говорить Олександр Гончаров. – Вони досить непогано оборонялися і нам довелося потерпіти поки ми розхитали їх оборону. На жаль, нині у нас шість гравців в лазареті, тому повноцінно підсилити гру замінами не вдалося. Але ті, хто вийшов на поле у цьому матчі відіграли гідно і заслужено перемогли».   

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери