«Діназ-2004» розтрощив «Локомотив»

Вівторок, Вересня 26, 2017 - 11:21

Ще одна команда академії отримала перемогу на арені «залізничників»

Більшість гравців «Діназу-2004» (тренери Олександр Гончаров, Олексій Чернишов) нинішнього сезону вперше грають у вищій лізі, але вже продемонстрували, що вони готові боротися за медалі найвищого ґатунку. Яскравим підтвердженням цьому став поєдинок проти столичного «Локомотиву» в гостях. Діназівці просто познущалися над своїми опонентами і здобули впевнену перемогу 5:0.

Вже в першій половині зустрічі вишгородці повністю декласували свого суперника, відправивши у сітку три м’ячі. Відкрив рахунок Березинець (на фото). Він же зумів закріпити перевагу «Діназу-2004», немов рукою закинувши м’яч носком через голкіпера під час виходу один на один. Своє побачення з воротарем вдало до перерви завершив і Калашнік.

По перерві діназівці ще двічі засмутили своїх опонентів. Спочатку Березинець оформив хет-трик, головою замкнувши навіс від Кирієнко, а заключну крапку в матчі поставив Чередник. Опорний півзахисник «Діназу-2004» здійснив слаломний рейд, обігравши кількох захисників, а потім метрів з 14-ти пробив точно в «дев’ятку».

Склад «Діназу-2004»: Самойленко, Гайдук, Пироженко, Овсієнко, Костина, Краснощок, Соколовський, Роженко, Чередник, Березинець, Калашник. Заміни: Кирієнко, Почепецький, Богініч.

«Результат нам принесло те, що хлопці виконали установку десь процентів на 90, - говорить Олександр Гончаров. – Так, без сумніву, були помилки, але в цілому зіграли досить дисципліновано в обороні і ловили суперника на контратаках. Чотири рази піймали, а п’ятий гол Чередника був дуже красивим».

Перший склад «Діназу-2005» (тренер Олександр Гончаров) у чемпіонаті Києва вищої ліги відправився на зустріч з київським «Динамо». Наша команда дала справжній бій одному з лідерів українського футболу, але вирвати хоча б нічию не вдалося. Динамівці перемогли (2:0), завдяки двом точним пострілам в кожному з таймів.

Склад команди: Кузуб, Котуха, Сизонюк, Віхляєв, Андрющенко, Новик, Гунявой, Маткевич, Ковальов, Кокоровець, Пінчук. Заміни: Рудницький, Саленко, Крікужас, Вдовиченко, Крижановський, Бойко.

Другий склад «Діназу-2005» (тренер Ігор Іваненко) в Лютежі провів матч Кубку Києва, в котрому приймав столичну «Оболонь-Бровар». В ігровий час жодній з команд не вдалося розпечатати ворота суперників, а ось в серії післяматчевих пенальті вдача посміхнулася оборонцям, котрі й вишли в наступний етап турніру.

Склад діназівців: Севба, Хіра, Хоменко, Вдовиченко, Півень, Кондратюк, Мезинцев, Волинець, Комар, Підяш, Рудницький. Заміни: В.Білошицький, М.Білошицький, Кільчик, Дутко, Дузькрятченко.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери