«Діназ-2007» у Вишгороді бився за Різдвяний кубок.

Вівторок, Січня 9, 2018 - 11:21
,

Футбольне свято відбулося в спортзалі вишгородської ДЮСШ.

Напередодні Різдва у Вишгороді пройшов дитячий турнір з міні-футболу серед команд 2007 року народження, в якому взяли участь і представники футбольної академії «Діназу». Підопічні Миколи Слободянюка потрапили до групи «Б», де їх суперниками стали ФК «Межигір’я» з Нових Петрівців, ДЮСШ з Баришівки та вишгородська «Чайка-2».

Боротьба у матчах групового турніру розгорілася не на жарт, адже жодна з команд не хотіла поступатися. Діназівці програли баришівскій ДЮСШ (2:4) та «Межигір’ю» (2:3) і розгромили «Чайку-2» (6:3). В плей-офф «Діназ-2007» спочатку розібрався з «Єдністю» (5:3), а потім влаштував справжню гольову перестрілку з «Чайкою», в котрій здобув перемогу 5:4. У підсумку наша команда посіла п’яту сходинку на цьому турнірі, продемонструвавши досить результативний футбол. А переможцем Різдвяних змагань з міні-футболу у Вишгороді стали хлопчики з «Межигір’я», які у вирішальному матчі здолали ДЮСШ з Баришівки 3:1.

«Хлопці отримали масу позитивних емоцій від футболу, - говорить тренер Микола Слободянюк. – Головне, що всі билися один за одного, підтримували підстраховували партнерів, отож відзначу всю команду. Трішки не пощастило в деяких матчах, адже ми забивали багато і грали в атакуючий футбол. Якби додали надійності в обороні, то не пропустили б так чимало. Що ж будемо над цим компонентом працювати на тренуваннях, щоб в наступних матчах здобувати перемоги».  
 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери