«Діназ-2009» успішно виступив в Ужгороді

П'ятниця, Серпня 25, 2017 - 10:09
, ,

В п’ятницю вранці вишгородці повернулися додому.

В Ужгороді завершився міжнародний дитячий футбольний турнір «Carpathia Cup», в якому зіграв і наш «Діназ-2009» (тренер Геннадій Каплунов). Успішно виступивши в групі, діназівці вийшли в плей-офф і в загальному підсумку посіли восьме місце серед 16 команд. В заключні два дні юні футболісти отримали хороше навантаження, зігравши кілька цікавих і корисних поєдинків.

Долю зустрічі з одеським «Чорноморцем» вирішив єдиний гол, котрий «моряки» провели на останніх хвилинах матчу. Як зазначив наш наставник, команді трішки не вистачило концентрації аби довести матч до позитивного результату. Наступним суперником став «Пегас» з Ужгороду. «Діназ-2009» першим відкрив рахунок після точного удару Тимофія Сердюка, та надто рано хлопчики повірили в перемогу і пропустили два м’ячі на останніх секундах – 1:2. В заключний день змагань діназівців чекали ще два поєдинки. Спочатку вишгородці поступилися другій команді одеського «Чорноморця» (0:1), а потім не витримали натиску ужгородської СДЮШОР (2:4). Голами в цьому матчі відзначилися Тимофій Сердюк та Максим Ощенко.

«За кілька днів хлопчики отримали чудову ігрову практику і масу хороших емоцій. Десь не вистачило терпіння, концентрації і трішки сил аби схилити шальки терезів на власний бік, - говорить Геннадій Каплунов. – Але результат не головне. Перш за все важливо те, що діти відчули емоції офіційного турніру, боролися до кінця й отримали справжню насолоду від гри. А перемоги прийдуть! Потрібно тільки тренуватися і ставити перед собою нові цілі».    

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери