«Діназ» підкорив «Дружбу»

Неділя, Вересня 17, 2017 - 10:51

Вишгородці здобули чергову перемогу в першості області.

Важливі три очки до власної скарбнички поклала доросла команда «Діназу» (тренер Микола Слободянюк), котра в шістнадцятому турі першості Київської області в першій лізі в Лютежі обіграла бережанську «Дружбу» - 3:1. Завдяки цьому тріумфу над сусідами по турнірній таблиці, вишгородці зміцнили своє становище і впритул наблизилися до першої трійки. Тепер відрив від чільної позиції складає п’ять пунктів, а щільність вгорі така, що будь-яка осічка, чи вдала серія може перенести команду далеко вниз, чи високо вгору. Найголовніше те, що перемога над «Дружбою» значно покращила шанси «Діназу» на один з комплектів нагород чемпіонату.

Перед матчем проти «Дружби» у Миколи Слободянюка виникли певні кадрові проблеми, які довелося вирішувати, підключивши в запас дорослої команди юних вихованців академії 2001 року народження. І всі вони в цьому матчі з’явилися на полі, досить вдало ввійшовши в гру. Утім, свою амбітність стартовий склад почав демонструвати вже з перших хвилин поєдинку. Діназівці заволоділи територіальною ініціативою і поступово почали розхитувати оборону березанців. В результаті вже на 16-й хвилині це призвело до того, що захисники «Дружби» змушені були з порушенням правил переривати прохід прудкногого форварда Дмитра Колочко і рефері без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті, хоча й не беззаперечно (голкіпер вгадав напрямок польоту м’яча і міг відбити цей удар низом), реалізував Сергій Долженко.

Повівши в рахунку, господарі чомусь знизили темп, пригасили свій атакуючий порив і дозволили гостям перевести гру в цент поля, а то й взагалі нагнітати обстановку в карному майданчику «Діназу». Та до перерви це не принесло плодів. А під час відпочинку наставник «Діназу» вніс корективи в дії свої підопічних, попросив додати агресивності в атаці. До слів тренера чудово дослухався нападник Дмитро Колочко, котрий на 56-й хвилині у боротьбі із захисником зумів пробити чітко в нижній кут воріт. Правда, гостям за дві хвилини вдалося скоротити розрив в рахунку, та на 65-й хвилині вишгородці чудово виконали стандарт. Арсен Сухоруков подав м’яч від кутового, а Борис Шевелюк, вигравши верхову боротьбу у захисника, головою переправив шкіряну кулю у ворота «Дружби».

І знову за дві хвилини господарів чекали неприємності. Під час чергового випаду березанців, захисники «Діназу» порушили правила у власному карному майданчику і суддя призначив пенальті вже у ворота вишгородців. Та наш голкіпер В’ячеслав Прудніков виграв дуель у Дмитренко, парируваши удар з «точки». За хвилину той же Дмитренко міг реабілітуватися, але м’яч після його удару головою влучив у перекладину.

Подібний розвиток подій був не до душі тренеру «Діназу» і він провів кілька замін, кинувши в бій молодих вихованців футбольної академії. Хлопці каші не пересолили, а допомогли команді стабілізувати гру і навіть створили хороший гольовий момент. Та Влад Слободянюк, виходячи на побачення з голкіпером, трохи поспішив з ударом по воротах. В результаті, до фінального свистка рахунок на табло більше не змінювався, забезпечивши комфортну перемогу «Діназу».

Склад «Діназу»: Прудніков, Навальний, Шарапа, Андрієнко, Побережний, Сухоруков, Завалякін, Човча, Долженко, Шевелюк, Колочко. Заміни: Слободянюк, Подоль, Дорошенко, Канавін, Костюченко.

«Вітаю хлопців з перемогою. Для нас це була дуже важлива гра і ми всі задоволені, що здобули три очки, - говорить Микола Слободянюк. – Забивши гол, ми трішки низько «сіли» і створили проблеми самі для себе. Добре, що першими забили другий гол, а потім Прудніков потягнув пенальті. В кінцівці матчу команді не вистачає фізичних сил, тому будемо по ходу турніру підтягувати ці кондиції».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери