«Діназ» спіткнувся в Яготині

Понеділок, Вересня 25, 2017 - 13:22

Наша доросла команда втратила очки на виїзді.

До Яготина на поєдинок проти місцевого «Кристалу» доросла команда «Діназу» (тренер Микола Слободянюк) відправлялася у якості записного фаворита. Навіть попри те, що в другому колі склад нашої команди був оновлений на 95 відсотків. Адже діназівці перебувають в лідируючій групі чемпіонату, а яготинці знаходяться в «хвості». Та, як показала сама гра, здобути очки в битві в Яготині дуже складно будь-кому.

Вже з перших хвилин обидва колективи продемонстрували, що будуть битися за кожен м’яч до кінця на важкому, мало придатному для технічного футболу полі. Отож, на перший план в цьому матчі вийшла фізична готовність, витривалість та жага до перемоги. Майже до самісінької перерви жодній з команд не вдавалося вдало завершити комбінації, але коли вже гравці ось-ось мали піти на перепочинок яготинець Ярош зумів провести гол, як то кажуть, в роздягальну. А коли почався другий тайм «Кристал» зумів забити ще раз. На 48-й хвилині Бабицький вдруге змусив капітулювати голкіпера «Діназу» Пруднікова.

Та на цьому гості не здалися. Вишгородці кинулися вперед і створили чимало моментів біля воріт «Кристала» та м’яч немов зачарований не ліз у «рамку». Навіть з одинадцятиметрової позначки. На 68-й хвилині форвард Дмитро Колочко не зумів реалізувати пенальті, пробивши по центру точно в голкіпера. Отож, фінальний свисток зафіксував перемогу господарів.

Склад «Діназу»: Прудніков, Шарапа, Андрієнко, Навальний, Побережний, Солонуха, Ланін, Човча, Долженко, Шевелюк, Костюченко, Колочко. Заміни: Подоль, Дорошенко, Канавін, Слободянюк.

«Важка була гра. Обидві команди бились і не шкодували ні себе, ні суперника, - сказав Микола Слободянюк. – Якби ми реалізували свої шанси, то могли б зачепитися за очки, але на перемогу ми не заслужили. Суперник продемонстрував величезне бажання і заслужено переміг».   

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери