«Діназ» стартує матчем з «Патріотом»

П'ятниця, Березня 16, 2018 - 08:41

Визначився склад вищої ліги та календар матчів чемпіонату Київщини.

В четвер в офісі Київської обласної федерації футболу зібралися представники футбольних колективів, котрі нинішнього сезону виступатимуть у вищій лізі обласного чемпіонату. У присутності першого заступника голови КОФФ Олександра Нігруци, виконавчого директора Василя Наливайко та куратора змагань Валерія Валерко було оголошено остаточний склад команд, що візьмуть участь у цьогорічному турнірі.

Загалом це буде 14 клубів, які у два кола розіграють звання чемпіона. Отож, у вищій лізі Київщини сезону-2018 виступатимуть: «Авангард» (Бзів), «Джуніорс» (Шпитьки), «Десна» (Погреби), «Патріот» (Баришівський р-н), «Межигір’я» (Нові Петрівці), «Любомир» (Ставище), «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка), «Зоря» (Владиславка), ФК «Бровари», «Переяславщина» (Переяслав-Хмельницький р-н), ДГ «Шевченківське» (Денихівка), «Меліоратор» (Київ), «Діназ» (Вишгород), ФК «Музичі».  Чемпіонат стартує 7 квітня і завершиться 10 листопада. У разі необхідності 17 листопада може бути проведено «Золотий матч». Якщо це не буде потрібно, то в цей день відбудеться поєдинок за Суперкубок області (у разі призначення «Золотого матчу» Суперкубок розіграють 24 листопада). Літня перерва у вищій лізі триватиме з 1 липня по 18 серпня. Також буде розіграно Кубок Київської області, за який боротимуться 32 команди. Матчі першого раунду цього турніру (1/16 фіналу) пройдуть 9 травня.

Після дворічної перерви до вищої ліги повернувся і наш «Діназ», котрий нині готує до сезону разом зі своїми помічниками молодий наставник Володимир Бондаренко. Стартовий поєдинок чемпіонату «Діназ» проведе на виїзді, 7 квітня, проти «Патріоту» з Баришівського району. В другому турі вишгородці знову відправляться в гості до ФК «Бровари».

Публікуємо розклад матчів перший двох турів чемпіонату. Повний календар турніру вищої ліги буде оприлюднено найближчим часом.

1 тур

7 квітня, субота

«Десна» – ФК «Бровари»

«Меліоратор» – ФК «Музичі»

«Патріот» – «Діназ»

ФК «Переяславщина» – ДГ «Шевченківське»

«Зоря» – «Сокіл»

«Межигір’я» «Любомир»

«Авангард» – «Джуніорс»

2 тур

14 квітня, субота

ФК «Музичі» – «Десна»

ФК «Бровари» – «Діназ»

«Меліоратор» – ДГ «Шевченківське»

«Патріот» – «Сокіл»

ФК «Переяславщина» – «Любомир»

«Зоря» – «Джуніорс»

«Межигір’я» – «Авангард»

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери