«Діназ» U-15 поклав на лопатки бориспільців

Понеділок, Вересня 25, 2017 - 14:21

Вишгородці йдуть без втрат.

У чемпіонаті України (перша ліга, група 8) «Діназ» U-15 (тренер Олександр Гончаров), схоже, починає привчати своїх прихильників до великих перемог. Ось і в черговому турі, приймаючи дома бориспільський «Центр Спорту – Фаворит», діназівці не залишили поза сумнівом власну перевагу. Правда, аби довести рахунок до розгромного (4:0), вихованцям академії довелося терпіти майже до фінального свистка.

Хоча старт матчу були дуже обнадійливим. Вже на 6-й хвилині після подачі зі штрафного Малиш головою чітко спрямував м’яч в ціль. Здавалося, що діназівці розвинуть свій успіх і до перерви заб’ють ще кілька голів. Та, створивши купу небезпечних моментів (один лиш Овчарук мав щонайменше три стовідсоткові нагоди забити), «Діназ» U-15 у першому таймі більше не забивав.

Отримавши на горіхі від тренера у перерві, господарі на другий тайм вийшли ще більш сконцентрованими і зарядженими на забиті м’ячі. На 42-й хвилині Малиш (на фото в червоній формі) оформив дубль. Форвард накрутив захисника і метрів з 20-ти пробив точно під перекладину. Тут же міг відзначитися Мельниченко, але з близької відстані пробив низом у голкіпера. Почин партнерів підтримав Березинець, котрий вийшов на заміну. Він вчасно відгукнувся на передачу Мельниченка і відправив м’яч в сітку. А перед самісіньким фінальним свистком Кисіль метрів з 18-ти відправив шкіряну кулю в «дев’ятку» бориспільських воріт – 4:0.

Склад «Діназу» U-15: Алексєєнко, Загладько, Опанасенко, Пазинич, Воронін, Малиш, Гупаленко, Кисіль, Мельниченко, Іродовський, Овчарук. Заміни: Косенко, Сириця, Макаренко, Березинець.

«Нам гра вдавалася. Були хороші комбінації, хлопці старалися, лізли, створювали купу моментів. Спочатку трішки не вистачало в завершальній стадії атак, потім прорвало, - говорить Олександр Гончаров. – Сьогодні забивали всі, крім нашого головного бомбардира Овчарука. В грі з Борисполем він мав кілька нагод і навіть влучив у перекладину, але не забив. Мабуть, Валік приберіг свої голи на майбутні ігри. Будемо на це сподіватися на це».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери