«Діназ» U-15 вдруге розгромив «Зміну»

Понеділок, Жовтня 9, 2017 - 12:28

Хет-триком відзначився Іродовський, дубль оформив Алексєєнко.

В неділю в Лютежі відбувся матч чемпіонату України, в якому «Діназ» U-15 (тренер Олександр Гончаров) вдруге за кілька днів розбив білоцерківську «Зміну». На цей раз наша команда відвантажила супернику дев’ять «сухих» м’ячів – 9:0. Нагадаємо, що минулої середи в обласному чемпіонаті діназівці перетнули позначку в десять голів (11:1). Правда, варто зазначити, що в цих поєдинках честь «Діназу» U-15 відстоювали два різні склади, але результати відрізняються кількістю м’ячів тільки трішки.

Початок недільного матчу господарі провели в невеликий розвідці. Розібравшись що до чого, підопічні Олександра Гончарова стали поступово нагнітати обстановку в карному майданчику гостей. Залишалося тільки вичікувати, коли ж накінець «Зміна» отримає першу пробоїну в нестійкому власному корпусі. І сталося це на 18-й хвилині, коли Овчарук метрів з 17-ти пробив у дальній кут. За десять хвилин Іродовський зняв павутину у «дев’ятці» воріт суперника. Минуло дві хвилини і відзначився Малиш. А перед самісінькою перервою Іродовський чудово «ножицями» замкнув передачу Добровольського.

По перерві наставник «Діназу» U-15 зробив цілий ряд замін, але від цього малюнок гри команди не постраждав. На 42-й хвилині відзначився Алексєєнко, котрий раніше грав на позиції форварда, а потім перекваліфікувався в голкіпера. Тепер від згадав свої навички нападника. На його рахунку і дев’ятий м’яч у ворота білоцерківців, який він забив у падінні головою. Але перед тим було ще кілька влучних пострілів господарів. На 47-й хвилині голкіпер «Зміни» не зміг парирувати удар здалеку Загладько, потім з лінії штрафної м’яч під перекладину відправив Кисіль, а восьмий гол після «фінту Зідана» та відмінного удару забив Іродовський, оформивши хет-трик.

Щодо гостей, то вони час від часу намагалися створити щось небезпечне біля воріт діназівців, але їх потуги та майстерність були надто кволі, щоб принести результат.

Склад «Діназу» U-15: Кравченко, Загладько, Олексієнко, Воронін, Добровольский, Гупаленко, Мельниченко, Кисіль, Іродовський, Малиш, Овчарук. Заміни: Алексєєнко, Березинець, Косенко, Пазинич, Петровський, Сириця.

«Суперник виявився надто слабким, щоб вчинити гідний спротив, - констатував Олександр Гончаров. – В першому таймі хлопці виконали установку десь проценті на 80. В першому таймі «Зміна» ще намагалася чинити спротив, а по перерві суперник розвалився повністю. В другому таймі пішли заміни і на поле вийшли всі. Відзначу Іродовського, котрий забив три красиві голи. Це справжні футбольні шедеври».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

    

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери