«Діназ» U-17 поклав на лопатки «Чемпіон»

Понеділок, Жовтня 30, 2017 - 09:59

Вишгородці вийшли на третє місце.

«Діназ» U-17 (тренер Андрій Гірча) продовжує тішити своїх прихильників. Набравши хороший ігровий ритм, наша команда здобула чергову перемогу в чемпіонаті України і тепер посідає третю сходинку в групі. На цей раз діназівці в гостях в Щасливому розібралися зі столичною командою «КДЮСШ-Чемпіон» - 2:0.

Холодного осіннього дня гравці досить активно розпочали поєдинок, намагаючись прорвати оборону суперника. Перший по-справжньому гольовий момент створили номінальні господарі, але наш голкіпер Солонуха вийшов переможцем в очній дуелі з нападником киян. Відчувши, що пахне смаженим, гості самі провели кілька небезпечних атак, одна з яких ледве не завершилася взяттям воріт. Негінський з крейсерською швидкістю пролетів по флангу і прострілив вздовж воріт. На його передачу відгукнувся Слободянюк, котрий з ходу пробив у дальній кут, але м’яч влучив у перекладину.

Те, чого не зуміли досягти гравці «Діназу» U-17 в першому таймі, вони з лихвою виконали по перерві. Хоча спочатку знову довелося продемонструвати свою надійність у «рамці» Солонусі. А потім було два результативні випади від атакуючої ланки діназівців. Перший гол у свій актив записав Жовтенко, котрий гостро подав і після серії рикошетів м’яч затріпотів у сітці. Затим настала черга радіти Негінському. Форвард відмінним пострілом метрів з 25-ти ввігнав снаряд під перекладину.

Склад «Діназ» U-17: Солонуха, Ізотов, Дорошенко, Кабиш, Подоль, Жовтенко, Корнієвський (Панасюк, 59), Слободянюк (Клименко, 61), А.Гайдейчук (Сіволапов, 63), Майлян (Науменко, 41), Негінський.

«Це була дуже важлива перемога для команди. Хлопці, молодці, старалися і досягли бажаного, - привітав підопічних наставник Андрій Гірча. – «Чемпіон» чинив гідний опір протягом всього матчу та час від часу турбував і наші ворота. В цій ситуації варто відзначити тих, хто виходив на заміну. Всі вони вдало ввійшли в гру, не тільки підтримали темп, але й підсилили дії команди та врешті-решт допомогли вирвати перемогу». 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери