Діназівці спіткнулися в гостях

П'ятниця, Листопада 3, 2017 - 11:52

Команди академії не зуміли привезти додому залікові очки.

«Діназ-2003» (тренер Олександр Гончаров) в чемпіонаті Києва відправився в гості до столичного «Атлету», де поступився з рахунком 0:2. Обидва м’ячі господарі провели в другому таймі, скориставшись помилками оборони гостей. Утім, другий гол все ж можна більші віднести в актив форварда «Атлету», котрий метрів з 20-ти пробив просто відмінно. М’яч, від влучивши в стійку, все ж таки шмигнув у сітку воріт.

Підвела діназівців у цій зустрічі реалізація, адже команда більшу частину часу досить непогано вела гру і створила, як мінімум, п’ять гольових моментів. Та ні Овчаруку, ні Киселю, ні Малишу не вистачило холоднокровності аби спрямувати шкіряну кулю точно в ціль. 

Склад «Діназу-2003»: Алексєєнко, Загладько, Опанасенко, Олексієнко, Воронін, Мельниченко, Сириця, Кисіль, Пазинич, Іродовський, Овчарук. Заміни: Добровольський, Малиш.

«Поєдинки з «Атлетом» завжди складаються для нас важко, - говорить Олександр Гончаров. – Окрім того, що і на цей раз нікуди не ділися проблеми з реалізацією, додалася слабенька гра командного захисту. Хлопці чомусь не зовсім чітко діяли, коли потрібно було прийняти найпростіше рішення на полі. Ось такими помилками і скористався суперник. На жаль, через травми випало кілька футболістів й коротка лава запасних не дозволила підсилити гру в другому таймі».

Другий склад «Діназу» U-15 (тренер Олексій Чернишов) у важливому матчі плей-офф столичного чемпіонату поступився ДЮСШ-22 – 2:3. Підвела вишгородців психологічна складова футболу, адже в груповому турнірі вони легко розібралися з цим суперником і, напевно, гадали, що нині знову зможуть це легко зробити. Та виявилося навпаки…

ДЮСШ-22 нав’язав компактну боротьбу і ще в першому таймі відкрив рахунок. Міг навіть забити більше та не реалізував пенальті. По перерві кияни швиденько довели свою перевагу до комфортної, відправивши в сітку ще два м’ячі. І тільки після цього діназівці заграли більш агресивно. Спочатку Прочанкін заробив пенальті і сам же його реалізував, потім Півень дальнім ударом скоротив розрив до мінімуму. Утім, на те, щоб уникнути поразки в основний час вишгородцям не вистачило часу.

Склад «Діназу» U-15: Кочубей, Ковшун, Гнатюк, Навальний, Довгань, Купін, Патляк, Сологуб, Прочанкін. Заміни: Напісочний, Півень, Корж, Коросташивець.

«Суперник нам був цілком «по зубам», але хлопці серйозно не налаштувалися на гру, хоча я їм постійно говорив, що це важливий матч за медалі, - підсумував Олексій Чернишов. – Ось і поплатилися за власну самовпевненість. Нам не вистачило агресивності на полі в цьому матчі».    

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери