Діназівці забивають чимало

Вівторок, Листопада 14, 2017 - 11:18

Вишгородці вдало виступають в офіційних турнірах.

Перший склад «Діназу-2005» (тренер Олександр Гончаров) не мав жодних проблем зі столичним «Атлетом», розгромивши суперника з рахунком 7:0. Ще до перерви команда практично забезпечила перемогу, відправивши в сітку «атлетів» чотири м’ячі. Діназівці повністю контролювали перебіг подій на полі, опустили м’яч на газон і раз за разом плели мереживо власних комбінацій. Їх дії були настільки динамічними і продуманими, що «Атлет» просто не встигав перекривати всі зони і в другому таймі пропустив ще три голи.

Склад «Діназу-2005»: Кузуб, Сизонюк, Котуха, Новік, Крікужас, Гунявий, Саленко, Маткевич, Пінчук, Кокоровець, Тутєров. Заміни: Андрющенко, Віхляєв, Крижанівський, Таргонський, Ковальов.

«Якби команда за такої хорошої гри перемогла навіть з мінімальним рахунком, то всі хто вболівав за неї були б дуже задоволені, - констатував Олександр Гончаров. – А все тому, що сама якість гри була на високому рівні. М’яч опустили на землю, добре контролювали його і правильно розхитували оборону «Атлету».

«Діназ-2007» (тренер Микола Слободянюк) в черговому матчі чемпіонату області приймав ДЮСШ з Ірпіня. Свою перевагу в цьому поєдинку юні вихованці футбольної академії втілили в п’ять «сухих» м’ячів – 5:0. Їх авторами стали Підгулько, Дворський, Латута, Остапчук, Тарабан. Окрім того, діназівці створили ще чимало гольових моментів біля воріт суперника, але в завершальній стадії трішки не вистачило влучності.

Склад «Діназу-2007»: Д.Галка, Шульга, Сигаївський, А.Галка, Аксьонов, Латута, М.Білявський, Остапчук, Дворський, Підгулько, Радченко, Заблоцький, Петриченко.

Тим часом, «Діназ-2008» (тренер Микола Слободянюк) відправився в Конча Заспу, де провів напружений поєдинок з київським «Динамо-2». Забивши м’яч ще в першій половині (відзначився Пенькний, котрий вдало завершив пресинг команди), діназівці вели в рахунку півтора тайми, але наприкінці зустрічі пропустили два голи зі стандартів. Відзначили гру юних діназівців і наставники обох команд, адже більшість суперників програли динамівцям з великим рахунком і до цього не забили жодного м’яча. «Діназ-2008» виявився єдиним, хто зумів вчинити справжній опір вихованцям гранду українського футболу.

Ось хто виходив на поле у складі вишгородської команди: Биховченко, Вакульчик, Кийков, Півень, Панимаш, Якубчик, Коблик, Пенькний, Сурмай , Гончаров, Гладченко.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери