Діназівці зіграли в трьох різних турнірах

Середа, Листопада 1, 2017 - 09:07

Наші команди провели чергові офіційні поєдинки.

Перший склад «Діназу-2005» (тренер Олександр Гончаров) на одному диханні здобув путівку в наступний етап розіграшу Кубку Києва, розібравшись зі столичною «Спартою» - 5:0. Вже на третій хвилині поєдинку наша команда відкрила рахунок, а до перерви подвоїла його. Після відпочинку одразу три м’ячі влетіли у ворота суперників. Дублем в цій зустрічі відзначився Пінчук, ще по одному точному удару завдали Кокоровець, Саленко та Ковальов. Варто відзначити, що попри такий рахунок «Спарта» виглядала досить агресивно і частенько загрожувала володінням «Діназу-2005», але оборона господарів встояла.

Склад «Діназу-2005»: Бойко, Котуха, Сизонюк, Новик, Крікужас, Гунявий, Саленко, Пінчук, Маткевич, Кокоровець, Тутєров. Заміни: Кузуб, Ковальов, Андрющенко, Таргонський, Найдьон.

«Гра була бійцівська, «Спарту» була пройти не так просто, - констатував Олександр Гончаров. – Вони бились, проводили гострі атаки, але хлопчикам не вистачило майстерності, щоб забити. Ми провели п’ять голів, але створили ще чимало класних моментів і могли забити значно більше. Не вдалося…»

Другий склад «Діназу» U-15 (тренер Олексій Чернишов), до якого входять гравці 2003 та 2004 року народження, у столичному турнірі бореться за медалі. До перемоги серед всіх учасників групи нашій команді залишилося зробити всього один крок і для цього необхідно в четвер здолати київську ДЮСШ-22. А напередодні вихованці діназівської футбольної академії  поклали на лопатки ФК «Лісний» - 2:1. Як відзначив наставник, йому не довелося надто налаштовувати своїх підопічних на боротьбу. Всі розуміли важливість цього поєдинку, тому зіграли дисципліновано й агресивно. Перемогу вишгородцям принесли точні удари Костюкевича (зі штрафного) та Півня. Крім того, створили ще чимало гострих моментів, але підвела реалізація. На останній хвилині «Лісний» міг уникнути поразки, але не забив пенальті (м’яч влучив у стійку).

Склад «Діназу» U-15: Кочубей, Навальний, Сологуб, Гнатюк, Ковшун, Костюкевич, Півень, Козир, Прочанкін. Заміни: Напісочний, Купін, Довгань, Патляк, Блошко, Корж.

Тим часом, в Макарові відбулося два поєдинки чемпіонату області. «Діназ-2006» (тренер Ігор Іваненко) розійшовся миром  з господарями так і не забивши на двох жодного м’яча - 0:0. Кілька разів наші хлопчики мали можливість відзначитися, але не використали виходи віч-на-віч з голкіпером.

«Діназ-2006»: Онищенко, Підлісний, Сергієнко, Юрченко, Тарабан, Рудник, Кирчев, Михайловський, Чубок, Ісаєнко, Ясь, Вербовий, Слободянюк, Гризун.

В свою чергу «Діназ-2007» (тренер Микола Слободянюк) поступився ровесникам з макарівської ДЮСШ (0:1). Хоча ця перемога господарів аж ніяк не відображає перебіг подій на полі. Діназівці створили чимало небезпечних моментів і могли не тільки привезти додому нічию, але й перемогу. На жаль, фортуна в цей день від них відвернулася.

«Діназ-2007»: Д.Галка, Сингаївський, Шульга, Степура, Аксьонов, Латута, І.Білявський, Остапчук, Дворський, Заблоцький, Тарабан, Коваль, А.Галка, В.Білявський.

Не вистачило забитих м’ячів і «Діназу-2008» (тренер Микола Слободянюк), котрий в чемпіонаті Києва поступився «Динаміку» 1:3. Цей колектив виступає, як дочірній клуб київського «Динамо» і тому гра очікувалася непростою. Майже всю першу половину матчу діназівці вміло стримували атаки суперника, а перед перервою все ж таки пропустили. Потім рахунок зрівняв Пенькний та згодом «Динамік» знову вийшов вперед, а за десять секунд до завершення матчу гравець господарів скористався помилкою діназівців і ударом здалеку встановив остаточний рахунок.   

«Діназ-2008»: Биховченко, Якубчик, Кийков, Вакульчик, Коблик, Панимаш, Пенькний, Гладчук, Ткаченко.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери