До Лютежу приїхали гості зі Щасливого

Четвер, Листопада 2, 2017 - 12:38

Чемпіонат області серед юнаків набрав обертів.

В середу в Лютежі відбулися чергові поєдинки чемпіонату області. В гості до діназівців завітав «КОДЮСШ-Арсенал» зі Щасливого. «Діназ» U-17 (тренер Андрій Гірча) вже з перших хвилин поступився ігровою ініціативою супернику, покладаючись на гострі контратаки. Дисципліновано діючи в обороні господарі досить чітко ліквідовували загрози ще на підступах до власного карного майданчику, а потім раз за разом організовували небезпечні випади на ворота гостей. В одному з моментів лишень чудова реакція голкіпера, котрий кінчиками пальців дотягнувся до м’яча після удару Негінського, врятувала «КОДЮСШ-Арсенал» від неприємностей, затим чудовий шанс не використав Слободянюк.

По перерві гра на полі вирівнялася і це, як не дивно, допомогло щасливцям забити. Спочатку вони знайшли «дірку» в обороні «Діназу» U-17, а за кілька хвилин фатальну помилку допустив захисник господарів і м’яч вдруге опинився в сітці. Вишгородці аж ніяк не були згідні з таким розвитком подій на полі, тому з відкритим забралом кинулися на оборонні редути суперника. Непогані шанси врятувати гру мали і Дорошенко, і Слободянюк, але м’яч так і не опинився в воротах. Фінальний свисток зафіксував перемогу «КОДЮСШ-Арсенал» - 2:0.

Склад «Діназу» U-17: Солонуха, Дорошенко, Подоль, Кабиш, Сіволапов, Жовтенко, Корнієвський, Науменко, Слободянюк (Панасюк, 59), Негінський (Рачеєв, 62), Клименко (Киричук, 61).

«З різних причин перед цим матчем випало одразу п’ятеро гравців основного складу, але варто віддати належне тим, хто їх замінив. Вони зіграли гідно, а моментами навіть швидше, ніж суперник, - констатував Андрій Гірча. – На жаль, ми не змогли реалізувати всі свої моменти, а в обороні все ж таки допустили помилки, котрі вплинули на результат».

Поступився «КОДЮСШ-Арсенал» зі Щасливого і наш «Діназ» U-15 (тренер Олексій Чернишов). Діназівці пропустили від лідера груби аж сім «сухих» голів.

Склад «Діназ» U-15: Халулов, Навальний, Ковшун, Корж, Соловей, Костюкевич, Александров, Півень, Коросташивець, Скляров, Потебенько. Заміни: Напісочний, Кочубей, Бондар, Прочанкін, Сологуб.  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери