Дорошенко і К розкололи «Рубін»

Понеділок, Листопада 6, 2017 - 10:27

Діназівці повернулися з Пісківки з перемогою.

Всього одного точного удару вистачило «Діназ» U-17 (тренер Андрій Гірча) аби в гостях розібратися з пісківським «Рубіном» (1:0) в першому турі другого кола чемпіонату України серед юнаків. Очки будь-якій команді у Пісківці даються дуже важко, тому вишгородці налаштовувалися на серйозний двобій.

Вже з перших хвилин матчу обидві команди включили хороші швидкості і почали нагнітати обстановку у володіннях суперника. Першими могли відзначитися господарі, але гостей врятував голкіпер Солонуха. За кілька хвилин вже форвард «Діназ» U-17 Клименко протиснув захисників і вискочив на побачення з воротарем. Та до справи втрутилася стійка воріт, куди потрапив наш нападник.  Утім, ще до перерви діназівці забили. Сталося це під час виконання кутового. Жовтенко гостро спрямував м’яч в карний майданчик, Негінський виграв боротьбу в захисника «Рубіну» і відкинув м’яч на Дорошенко (на фото), котрий тут же спрямував шкіряну кулю в ціль.

Малюнок гри по перерві не змінився. Клуби по черзі володіли ініціативою і не відсиджувалися в окопах. Знову довелося демонструвати воротарську майстерність Солонусі, який записав в свій актив черговий сейв після подачі кутового і ліквідував небезпечний удар суперника. А незадовго до фінального свистка мав можливість збільшити рахунок Клименко та після його пострілу м’яч всього просвистів над перекладиною.

Склад «Діназ» U-17: Солонуха, Дорошенко, Ізотов, Подоль, Кабиш, Жовтенко, Корнієвський, Науменко (Слободянюк, 51), Гайдейчук, Клименко, Негінський. Запасні: Сіволапов, Панасюк. Гол: Дорошенко (23).

«Хочу привітати команду з цією складною перемогою, - сказав Андрій Гірча. – Дуже важливо було перемогти в цьому матчі. На полі було багато боротьби, єдиноборства тривали чи не на кожному метрі футбольного поля. Хлопці проявили характер і прагнення до перемоги. Це допомогло досягти бажаного результату».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери