Хет-трик Долженко та гол Слободянюка забезпечили перемогу «Діназу»

Неділя, Жовтня 22, 2017 - 08:42

Вишгородці сповна поквиталися зі «Здвижем»

В суботу до Лютежу на поєдинок першості Київської області в першій лізі проти «Діназу» завітав «Здвиж» з Маковище. В першому колі нинішні гості вирвали перемогу на стадіоні в Макарові (2:0), тепер же настав час радіти діназівцям, котрі помстилися супернику з рахунком 4:2.

За відсутності форварда Дмитра Колочко наставник господарів Микола Слободянюк зробив певні перестановки в складі і на вістря атаки вийшов номінальний крайній півзахисник Сергій Долженко. Футболіст в цій зустрічі сповна виправдав покладені на сподівання, забивши три м’ячі у ворота «Здвижу». Перший раз він відзначився вже на 12-й хвилині. Човча філігранним пасом перекинув м’яч через захисників, а Долженко першим дотиком приборкав шкіряну кулю, а другим відправив її у нижній кут воріт. Гостей не влаштовував такий перебіг подій, тому вони кинулися відіграватися. На 26-й хвилині їм ледве не вдалося вирівняти ситуацію. На виході помилився голкіпер «Діназу» і коли здавалося, що м’ячеві вже діватися нікуди, окрім того, як влетіти в сітку воріт, на шляху опинився Дулевич, який виніс снаряд практично з лінії воріт.

Зберігши мінімальну перевагу до перерви, діназівці після відпочинку впродовж шести хвилин закріпили свій успіх. На 56-й хвилині Дулевич з-за бокової вкинув м’яч неподалік карного майданчику гостей, Долженко продовжив його політ, а Слободянюк поставив завершальну крапку в цій трьоходівці. Невдовзі Ланін чудовою передачею вивів один на один Долженко і Сергій забив свій другий гол. Подібний успіх дещо заспокоїв і розслабив «Діназ», чим сповна скористалися гості. На 77-й та 78-й хвилинах Білан з Прокопчуком скоротили розрив до мінімуму. Градус нервової напруги останніх хвилин матчу тут же зріс. Він тривав до 88-ї хвилини, коли Долженко прорвався до воріт суперника і був зупинений з порушенням правил в карному майданчику «Здвижа». Рефері чітко і без роздумів вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті реалізував сам постраждалий. Ні в основний, ні в доданий час маковищенці вже не знайшли в собі сили аби уникнути поразки.

«Діназ»: Завалякін, Побережний, Навальний, Пальченко, Дулевич, Сухоруков, Човча, Мамоток, Ланін, Долженко, Слободянюк. Заміни: Дорошенко, Подоль, Шарапа.

«Приємно вигравати в таких матчах, хоча був момент, коли ми самі собі створили проблеми, пропустивши підряд два голи. Тоді довелося трішки понервувати, - говорить Микола Слободянюк. – Сьогодні відмінну реалізацію продемонстрував Долженко, котрий вперше грав на місці центрального нападника. І три голи забив, і асистував ще в одному випадку. Не все було в порядку в обороні, але ми зуміли витримати й виграти. Вітаю хлопців з цією перемогою».     

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери