Наші тренери підвищують кваліфікацію

Четвер, Грудня 21, 2017 - 11:10
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Центр ліцензування ФФУ провів черговий семінар.

В середу, 20 грудня, в Центрі ліцензування ФФУ відбувся семінар для старших тренерів дитячо-юнацьких шкіл області, на який за ініціативи першого заступника голови Київської обласної федерації футболу, голови комітету дитячо-юнацького футболу Леоніда Джужика та керівника науково-методичного комітету Олега Спічека зібралося понад двадцять наставників. Протягом трьох годин члени науково-методичного комітету КОФФ Віктор Догадайло та Леонід Ярмолинський ділилися тактичними премудростями сучасного футболу та особливостями трактування суддівства. Також серед присутніх був ще один член науково-методичного комітету КОФФ Руслан Бідненко та відомий у минулому професіонал, гравець кількох українських команд Леван Мікадзе.

«По кісточках» були розібрані аспекти колективних дій в атаці та обороні, швидкий перехід від однієї фази до іншої за рахунок правильного вибору напрямку атаки, рекомендації УЕФА при визначенні гри рукою на підступах та в штрафному майданчику. Деякі моменти викликали дискусію серед учасників семінару і це додало живої енергетики в процес навчання, що стало неймовірно корисним для всіх.

«Ми пішли на цей крок – навчання і підвищення кваліфікації тренерів, перш за все для того, щоб поступово йти вперед в процесі навчання наших дітей, - сказав Леонід Джужик. – Хочу подякувати всім, хто тут зібрався і побажати нових успіхів на ниві футболу».

«Процес навчання тренерів досить важливий і тривалий, - зазначив Олег Спічек. – Новостворений науково-методичний комітет планує провести ще чимало подібних семінарів, як для тренерів дитячо-юнацьких команд, так і для наставників дорослих колективів. Хочемо охопити всі регіони області і не виключено, що подібні семінари проходитимуть не тільки в столиці, але й поза її межами».  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери