Виграємо ще більше! «Діназ» U-15 – ДЮСФШ Ніжин – 11:0

Понеділок, Листопада 13, 2017 - 11:58

На зимову перерву наша команда пішла лідером групи.

У одинадцяти поєдинках осінньої частини чемпіонату України «Діназ» U-15 (тренер Олександр Гончаров) не зазнав жодної поразки. І всього один-єдиний матч команда зіграла внічию – в гостях проти свого основного конкурента, чернігівської «Десни» (1:1). Завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів («+54», у «Десни» - «+47») діназівці на проміжному фініші очолюють турнірну таблицю (обидва колективи мають в своєму активі по 31 очку). Тепер команда може в хорошому настрої відпочити, а потім з впевненістю готуватися до другого кола.

Яскраву крапку «Діназ» U-15 поставив у неділю в Лютежі, коли до них в гості завітав ДЮСФШ з Ніжина. Фінальний свисток зафіксував більш ніж впевнену перемогу діназівців – 11:0. Така кількість голів допомогла команді залишитися на першому рядку, адже паралельно «Десна» дома також розгромила свого суперника «Центр Спорту Фаворит» з Борисполя з рахунком 6:1.  

У двобої з ніжинцями господарі вже з перших хвилин почали демонструвати свою колективну силу. Не встигла секундна стрілка розігнатися, як Добровольський точним ударом відкрив рахунок. Утім, до перерви господарі забили ще тільки один раз. Відзначився Овчарук. Було створено кілька небезпечних моментів, але м’яч більше не залітав у ворота.

По перерві стало помітно, що ніжинці фізично підсіли. Їх нападники взагалі не завдавали клопотів захисникам «Діназу» U-15, а оборона дуже швидко почала тріщати по всіх швах. В результаті діназівці просто розірвали суперника на дрібні шматочки. Центрфорвард Овчарук у цьому поєдинку продемонстрував феноменальну точність, аж п’ять разів засмутивши голкіперів з Ніжину. Два голи в свій актив записав Кравченко, ще по одному точному завершальному пострілу зробили Добровольський, Малиш, Мельниченко, Березинець.

Склад «Діназу» U-15: Косенко, Опанасенко, Загладько, Воронін, Бельшев, Малиш, Мельниченко, Іродовський, Кисіль, Добровольський, Овчарук. Запасні: Алексєєнко, Березинець, Кравченко, Олексієнко, Петровський, Сириця.

«Якщо скажу, що повністю задоволений діями своїх підопічних і гра команди була ідеальною, то це не так, - говорить Олександр Гончаров. - Навіть за такого рахунку були певні огріхи в колективних діях, при виході з оборони в атаку, в завершальній стадії наших комбінацій. Значить, удосконаленню нема меж. Тому в середу проведемо ще матч за Кубок Києва з «Монолітом», потім відпочинемо і далі будемо шліфувати нашу індивідуальну та командну майстерність на тренуваннях».    

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери