Вихованці Іваненко порадували тренера та вболівальників

Середа, Листопада 15, 2017 - 11:01

Юні діназівці здобули важливі очки в чемпіонатах.

Порадував своїх прихильників «Діназ-2006» (тренер Ігор Іваненко), котрий в чемпіонаті області здобув важливу для себе перемогу над ірпінською ДЮСШ – 3:1. В першому таймі діназівці двічі засмутили суперника, а самі пропустили один м’яч, по перерви наші хлопчики закріпили власну перемогу ще одним точним пострілом. У складі вишгородців забивали Далабан, Давидок та Михайловський. Перший вдало зіграв на добиванні, Давидок «зняв павутину» в «дев’ятці» ірпінських воріт, а Михайловський використав власний вихід один на один.

«Діназ-2006»:  Онищенко, Підлісний, Далабан, Сергієнко, Юрченко, Тарабан, Рудник, Кирчев, Михайловський, Давидок, Чубок, Ісаєнко, Ясь, Вербовий, Слободянюк, Гризун.

«Важлива для нас перемога, яка підняла дух колективу після серії не дуже вдалих матчів, - говорить Ігор Іваненко. – Утім, результат ми не ставимо за головне, важливо, щоб всі футболісти отримували справжню насолоду від гри. Цього разу нам вдалося і виграти, і продемонструвати хороший футбол».

У гості до столичного «Локомотиву» відправився «Діназ-2005» (тренер Ігор Іваненко). Обидві команди записали в свій актив по одному очку. Фінальний свисток рефері зафіксував результативну нічию – 1:1. Господарі відкрили рахунок вже на 4-й хвилині поєдинку, ще до перерви Хоменко зі штрафного спрямував шкіряну кулю в дальню «дев’ятку» воріт суперника. В другому таймі попри всі намагання і гострі моменти, жодній з команд так і не вдалося забити.

Склад «Діназу-2005»: Севба, Крижанівський, Хоменко, Соколов, Найдьон, Мезінцев, Кондратюк, Вихляєв, Волинець, Вдовиченко, Рудницький. Запасні: Хіра, Савчук, Шиденко, Підяш.

«Досить рівна вийшла гра, в якій було багато боротьби по всьому полю, - констатував Ігор Іваненко. – Окрім голу, ми створили ще кілька хороших моментів, але не забили. Можливо завадило те, що грати довелося о пів на сьому вечора при штучному освітлення і це виявилося трохи незвичним для хлопців».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери